3. tammikuuta 2016

Mitalin arvoinen suoritus


Vuosi sitten näihin aikoihin elin jännittäviä hetkiä. Olin päättänyt irtisanoutua vakituisesta työpaikastani levy-yhtiön tiedottajana ja palata yrittäjäksi. Päätöstä olin haudutellut koko syksyn, mutta puntti tutisi silti h-hetken tullen.

Nyt vuotta myöhemmin voin todeta päätöksen olleen juuri oikea. Yrittäjyys on se oma juttu minulle, ja töitä on riittänyt mukavasti - valokuvaajana, toimittajana ja tiedottajana. Kaikkein eniten olen nauttinut repparikeikoista, joita teen iloisella yhden naisen (tai siis mummon) kokoonpanollani.

Onnistuneen yrittäjä-vuoden kunniaksi ostin itselleni Katariina Guthwertin tekemän yleisurhoollisuusmitalin. Hyvä minä, tästä kelpaa jatkaa kohti juuri alkaneen vuoden haasteita. Alkuvuodelle kalenterissa on jo monen monta merkintää, mutta mukaan mahtuu myös runsaasti tyhjiä sivuja. Juuri se on yksi yrittämisen parhaita puolia - kun sietää epävarmuutta, voi vastaan tulla hienoja seikkailuja ja tosi mielenkiintoisia toimeksiantoja!

2 kommenttia:

  1. Muutoksen edessä sitä aina vähän väräjää (ja joskus epäilee kovastikin). Hienoa, että paluu yrittäjäksi tuntuu todella hyvältä. Mitalisi on upea =)

    VastaaPoista
  2. Mitali pääsi jo eilen käyttöön, ja taidan myös korkata tämän vuoden työrupeaman huomenissa Tove rintapielessä :)

    VastaaPoista