12. heinäkuuta 2015

Uuden pyörän hurmos
Mummolla on uusi ihana polkupyörä! Monta vuotta kului jopolla polkien, ensi punaisella Jessie-nimisellä, sen jouduttua silloisessa kotipihassa varkaiden kynsiin matka on taittunut vihreällä Olivialla. Ajatuksissa on vilahdellut kuitenkin aina välillä isompi, sellainen "ihan oikea" polkupyörä, ja tänä kesänä mummo päätti toteuttaa monivuotisen haaveensa.

Pyörän valinta olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty. Haaveissa oli klassinen naistenpyörä, eikä vaihteistakaan olisi haittaa. Kouluaikoina tuli ajeltua vuosikausia Pyrkijä-merkkisellä mummopyörällä, nyt mummo halusi jotain samankaltaista eli isorunkoisen pyörän. Ja ehdottomasti sellaisen, jossa on tarakka ja lokasuojat.

Lopulta jäljellä oli kaksi merkkivaihtoehtoa, Creme ja Pelago, ja valinta osui ensimmäiseen. Turkoosi Holymoly-mallinen pyörä saapui heinäkuun alussa, pappa kokosi sen mummolle. Ensimmäiset pyöräretket ovat jo takana, ja uusi pyörä kulkee muutes ältsin hyvin. Kyseessä on mummon ensimmäinen vaihdepyörä sitten 1990-luvun. Huh! Tekisi mieli vaan polkea kaikkialle.

Vihreä Olivia-jopokin nököttää vielä kellarissa, ja hyvä niin - nyt on varapyörä kesävieraiden poljettavaksi!

2 kommenttia:

  1. Ihana pyörä. Niin ihana, että tuo kuva pullahtaa minulle, kun yritän jakaa viimeisintä postaustani (blogissa Elämä on, Mummo). En tajua, olenko tehnyt jotain "kiinnitystä" vai mitä on tapahtunut. Tämä merkillinen ilmiö tapahtuu vain viimeisen postaukseni yhteydessä (Kadonnuttta vyötäröä metsästämässä). Kävin sitä ennen katsomassa sinun polkupyörää. Ja kun sitten klikkaan jaetussa jutussa polkupyörän kuvaa, se todellakin johdattaa minun blogiini. Kuka osaisi neuvoa ;). T Oikeasti mummo

    VastaaPoista
  2. Hei Oikeasti Mummo! Bloggerissa osaavat varmasti auttaa, tämä on varmastikin joku niiden virhe. Lähetän sinulle sähköpostia kohta, eiköhän ongelma ratkea :)

    terkuin, henkinen mummo

    VastaaPoista