21. maaliskuuta 2015

Helsinki Coffee Festival
Suvilahden Kattilahallissa järjestetään tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Helsingin Coffee Festival. Äärimmäisen vahva suositus, vielä huomenna ehtii maistelemaan kahveja ja täydentämään omaa kahvitietoutta!

Tämän päivän setit eli aamukaffet ja iltapäiväkaffet olivat molemmat loppuunmyytyjä, mutta hallissa ei silti ollut tungosta. Ruusuja siis järjestäjille, oli mukavan väljää ja eikä kahvia tarvinnut jonottaa.

Mummon kahvitietous nousi uudelle tasolle jo vuosia sitten Pauligin kahvikurssilla Vuosaaressa. Siellä käytiin kahvin valmistusprosessi perusteellisesti läpi ja vertailtiin erilaisia paahtoja. Illan kohokohtia oli Pauligin kahvimuseo, voi niitä ihania vanhoja etikettejä... Kaikkein parasta oli kuitenkin se, että koko kurssi oli yllätys, jonka mummon ystävä Sannaliina järjesti. Etukäteen piti vain varata ilta kalenterista ja saapua Sörnäisten metroasemalle tietyllä kellonlyömällä.

Tämän päivän triviasta jäi päällimmäisenä mieleen se, että hifistelyn sijaan voi puhua nautiskelusta. Juuri sitähän hyvän kahvin siemailu on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti