21. helmikuuta 2014

Haaveilua


Mummo on murukahvin ystävä, joten nyt kelpaa - sitä kaikkein parasta murkkaria on miltei puoli kiloa! Tänään tuli siis käytyä ostoksilla Kurvissa.

Kaikkein parasta on tosin perinteinen suodatinkahvi, mutta mummon keittiö on pieni, eikä siellä oikein ole sijaa kahvinkeittimelle. Tällä hetkellä päällä on hillitön asuntokuume, lisäneliöt kelpaisivat, ja yksi tärkeimpiä uuden kodin kriteerejä olisi isompi keittiö. Haave uudesta kodista pyörii ajatuksissa tiuhaan, sen huomasi esimerkiksi äsken Iittalan tehtaanmyymälässä, jossa tuli piipahdettua postireissun yhteydessä. Mummo tihrusti ihanaa Sarjaton-tarjoiluastiaa juuri sillä silmällä, että "tuollaisen voisi ostaa sitten kun on enemmän tilaa".

Ps. Hipstamatic kaatuilee puhelimessa yhtenään, siksi hieman hassu rajaus tuossa kuvassa. Kaikki loput otokset katosivat mystisesti jonnekin.

1 kommentti:

  1. http://www.crema.fi/fi/products/aerobie/aeropress.html Tätä voin suositella sinulle. Muutaman vuoden ajan olen itse käyttänyt päivittäin. Kotona en oikein muuten tehtyä kahvia juokaan. Tule joskus kylään kokeilemaan T. Ilkka

    VastaaPoista