13. maaliskuuta 2013

Keräilyä


Mummolla on useita keräilykohteita, joita kaikkia yhdistää se, että keräily on alkanut "vahingossa". Ensimmäisenä kaappiin alkoi kertyä Arabian muumimukeja, tätä nykyä niitä taitaa olla jo päälle 40. Välillä järjen ääni kuiskaa, että kokoelma voisi olla jo kasassa. Vaan siinä vaiheessa, jos myyntiin tulee muki, jonka kylkeä koristaa taikuri panttereineen tai näkymätön Ninni tai noita ja Aliisa, niin...

Keittiön kaappien päällä puolestaan majailee useita posliinisia maitokannuja - niiden seuraksi mahtuisi vielä jokunen lisää.

Lähellä mummon sydäntä ovat myös lego-hahmot, joita napottaa monen monta ihan vieri vieressä eteisen peilin päällä. Kokoelmaan kuuluu myös muutama avaamaton lego-paketti, joista yksi unohtui viimeksi esille, kun kolmevuotias Nuutti tuli kylään. Pikkumies piti mummoa täysin kajahtaneena, kun kuuli, ettei hienoa ja houkuttelevaa pakettia aiota avata lainkaan - siinä oli hieman selittämistä!

3 kommenttia:

  1. Mummot on hiukan outoa porukkaa. ;DDD

    VastaaPoista
  2. Haa, taasko on tullu uusi sarja? Joko oot löytäny kaikki haluamasi? :D

    VastaaPoista
  3. Joo Laura uusi sarja kehissä jälleen! Siinä ois pari metkaa hahmoa, joita kokoelmassani ei vielä ole... tarttis ehkä sun apua ;)

    VastaaPoista