17. helmikuuta 2015

Darth Vaderin valvonnassaOlohuoneen hyllyssä, peräti kahden Darth Vaderin valvovien silmien alla, on mummon kirja-aarteita. Ihanimmat käsityökirjat on kiva kerätä omaan hyllyyn, ahkerassa selauksessa ovat olleet etenkin Jonna Hietalan Kerällä ja Molla Millsin Virkkuri. Kumpaisestakin kirjasta on jo testattu paria ohjetta.

Pian kirjat saavat kaverikseen Veera Välimäen Huivileikin, sähköpostilaatikossa odotti tänään tieto, että teos on postitettu mummolle nettikaupasta. Ennen tilaamista mummo ennätti käydä selaamassa Huivileikkiä kirjakaupassa ja ihaili myös muutamaa kirjan ohjetta Ravelryssä. Ainakin Harmaa ja liila -huiviin olisi jo langat valmiina.

Valittujen palojen Suuri käsityökirja oli puolestaan viime joulun paras lahja. Kirja on vuodelta 1985 ja varsinaisten ohjeiden sijaan siinä opetetaan erilaisia tekniikoita, kirjontaa, pistoja, pitsejä...

Kirjojen ohella hyllyn sisältöön kuuluu muutakin tärkeää. Darth Vader -avaimenperän ja -yövalon lisäksi hyllyssä on mm. Niiskuneiti-säästölipas ja muutama pieni muovihahmo mummon lapsuudesta. 


Eteisessä puolestaan nököttää tämä itä-eurooppalainen postimies. Hahmon tarkempaa alkuperää mummo ei tiedä, mutta se tarttui matkaan bratislavalaisesta tavaratalosta Slovakiasta.

Herra Postimies kuuluu ehdottomasti kategoriaan täysin turhaa ja aivan ihanaa, kuten Aamukahvilla-blogin Henriikka vastaavia turhakkeita kuvaili!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti