18. elokuuta 2013

UFO!


Tilkkumatkaaja HeidiBee kirjoitti UFOista eli kesken jääneistä töistä. Se sai mummonkin penkomaan omaa käsityölaatikkoaan. Yllätykseksi sieltä paljastui ainoastaan muutama "hieman vaiheessa" oleva työ. Pilvenreunalla-villatakki edistyi keväällä kivasti, mutta sitten sen neulominen hidastui. Takin neulominen on mukavaa, mutta paksu villalanka ei houkutellut kesän lämmössä. Katsotaan tilanne uusiksi, kun viileät syysillat ovat täällä. 


Tämä "tennissukkavillasukka" on odotellut itselleen kaveria jo useamman vuoden. Mummo neuloi sukan aikoinaan yhteen työjuttuun, ja kun siihen piisasi vain yksi sukka, niin toinen jäi tekemättä. Ehkä vielä jonain päivänä syntyy toinenkin...


Laatikosta paljastui myös tämä tekele. Kyseessä on sukkapuikoilla neulottava pipo, jonka voisi viimeistellä värikkäällä tupsulla. Eri asia sitten, minä vuonna viimeistely tulee tapahtumaan...


Huivia ei oikeastaan voi laskea UFOksi, sillä se valmistuu pian. Mummo vaan innostui kuvaamaan ihan jokaisen keskeneräinen neuletyön! Ja oma lukunsa on eräskin ryijy, jonka ompeluosa on kyllä valmis, mutta kuka höyryttäisi sen reunat ja viimeistelisi ne?

3 kommenttia:

  1. Mummo on selkeästi järjestelmällistä sorttia! Pidetään viimeistelypäivä lähiaikoina :)

    VastaaPoista
  2. Mä voin tehä sulle tupsun siihe pipoo. Lähetä mulle osottees ja väritoive. :D

    VastaaPoista
  3. Pitää mennä käsityölaatikolle, luulen etät löydän yhden keskeneräisen villatakin (nuken), yhden sukan joka odottaa pariaan (2-vuotitaan kokoa) ja aloitetun isoäidine neliöistä koottavan peitteen (onneksi nukenkokoa).

    VastaaPoista